Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΜΗΣΗ ΜΕ…9.500 ΙΜΑΜΗΔΕΣ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε πανισλαμική με έντονο τουρκικό χρώμα «έφοδο» προχωρεί η Διεύθυνση Θηρευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, δηλαδή η ανωτάτη θρησκευτική αρχή, όπως ανέφερε ο αρχιμουφτής, Ali Erbaş, ο οποίος ανακοινώσε ότι αναμένεται τους επόμενους μήνες να διοριστούν 9.500 νέοι ιμάμηδες για την εξάπλωση και εμπέδωση των ισλαμικών αρχών.

Ο αρχιμουφτής, που είναι και ευνοούμενος του Ερντογάν, σχεδιάζει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο εξάπλωσης του Ισλάμ και δημιουργίας νέων κατηχητικών σχολείων σε όλη την Τουρκία, που φιλοδόξει να την καταστήσει παγκόσμια ισλαμική δύναμη και πρότυπο για όλες τις ισλαμικές χώρες.

Γνωστό είναι πως ο εν λόγω αρχιμουφτής έχει μεγάλες βλέψεις στα Βαλκάνια και στην τελευταία προκλητική επίσκεψη του Ερντογάν στην Θράκη, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε συνοδέψει τον Τούρκο πρόεδρο και είχε προκλητικές συναντήσεις με τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, στους οποίους υποσχέθηκε κάθε βοήθεια από την «μητέρα πατρίδα» Τουρκία.

Τώρα με την πλήρη επικράτηση του Ερντογάν τα χέρια του λύνονται και προχωρεί ακάθεκτος. Να δούμε και τις συνέπειες και στην χώρα μας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.