Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ /O FSA H ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ / Η Ελλάδα εμφανίζεται τουρκική κτήση σε χάρτη της »συριακής αντιπολίτευσης » FSA σε συνέντευξη τρομοκράτη από τη Jarablus που προβάλει η TRT. Είναι χάρτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.




O FSA H ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ
Η  TRT η Τουρκική Ραδιοφωνία Τηλεόραση  (Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu) πήρε συνέντευξη από ένα τζιχαντιστή τρομοκράτη φράξιας του FSA  που υποστηρίζεται από την Τουρκία στην πόλη Jarablus, στο βορρά της επαρχίας Χαλεπίου που ελέγχουν αυτές οι φιλοτουρκικές φράξιες μαζί με τον τούρκικο στρατό εισβολής.

Στο χάρτη που υπάρχει στο τοίχο όπου πραγματοποιείται η συνέντευξη υπάρχει χάρτης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την Ελλάδα και όλα τα Βαλκάνια ντυμένα κόκκινα στα χρώματα της Τουρκίας.Αυτές είναι οι βλέψεις των Νεοθωμανών και δεν τις κρύβουν ούτε  από τον κρατικό φορέα τους της Ραδιοτηλεόρασης. Aυτή είναι και η λεγόμενη  »συριακή αντιπολίτευση » κι αυτό το σχέδιο του τούρκικου επεκτατισμού μεγαλοιδεατισμού  απεργάστηκε.

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. ...οι τρομοκρατες υποστηριζονται απο τους μογγολους,οι βρομιαρηδες οι ρωσσοι πολεμουν τους τρομοκρατες στην συρια,και ο μεντβεντιεφ θα παραστει στην ορκωμοσια του αρχιτρομοκρατη μογγολο ερντογαν...η υποκρισια στα κοκκινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.