Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ 450… «ΜΟΚΟ»!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Συμφωνά με την εντυπωσιακή αποκάλυψη από τα τουρκικά ΜΜΕ που επικαλούνται το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel και την Deutsche Welle στην τουρκική γλώσσα, στην Γερμανία συνολικά 450 Τούρκοι αξιωματικοί και διπλωμάτες έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο μετά το αποτυχών πραξικόπημα, καθώς κατάφεραν και διέφυγαν από την Τουρκία.


Ανάμεσα στους Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο, συμπεριλαμβάνεται και σχεδόν όλη η δύναμη των Τούρκων αξιωματικών που υπηρετούσαν στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου η τουρκική αντιπροσωπεία έχει κυριολεκτικά αποσαθρωθεί.

Τελευταία έγινε επίσης γνωστό πως ολόκληρη τουρκική πρεσβεία σε ένα κράτος της Αφρική έχει εξαφανιστεί και έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο σε ευρωπαϊκή χώρα, ενώ γνωστό είναι πως και δυο άτομα από το δικό μας τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης έχουν επίσης εξαφανιστεί και καταζητούνται από τους Τούρκους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.