Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Στη Θεσσαλονίκη άφαντο ζευγάρι Τούρκων διπλωματών




Μάιος 6, 2017. 21:59
Στο Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη , ένα ζευγάρι Τούρκων διπλωματών, που υποτίθεται ότι είναι μέλη της οργάνωσης του Γκιουλέν (FETÖ), έχει εξαφανισθεί.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι στο Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη το ζεύγος των διπλωματικών υπαλλήλων, Μουχάμεντ Τ. και Τσέιντα Τ. φέρονται ως εξαφανισμένοι από την Τρίτη.
Οι τουρκικές αρχές ανέφεραν ότι τα διαβατήρια τους έχουν ακυρωθεί και φέρονται να έχουν φύγει από την Ελλάδα και είναι άγνωστο που έχουν καταφύγει. 
Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας βρίσκονται σε δράση για τον εντοπισμό των υπαλλήλων στην επικράτεια. Το ζευγάρι βρίσκονταν στο Προξενείο της Θεσσαλονίκης εδώ και 18 μήνες, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.
(sondakika.com)
Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.