Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Βουλευτής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου μιλά σε εκδήλωση με σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”!




Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης-ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση αλυτρωτικού “Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας”! Η φωτογραφία του κ.Ιλχάν Αχμέτ που δημοσιοποιούν τα tourkikanea.gr είναι από εκδήλωση του BTTTDD στο οποίο περισσεύουν όχι μόνο οι τουρκικές σημαίες αλλά και οι σημαίες της “ανεξάρτητης Θράκης”!!!

Ο βουλευτής του ελληνικού -υπενθυμίζουμε- κοινοβουλίου δεν …πρόσεξε τις σημαίες; Δεν γνώριζε που πήγαινε; Πολύ καλά! Και τις σημαίες τις είδε.
Το ερώτημα είναι τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ! Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες στελεχός του προκαλεί. Είχε προηγηθεί η περίπτωση του περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης, ο οποίος είχε φωτογραφηθεί σχηματίζοντας το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων!
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα λάβει κάποια μέτρα εναντίον του βουλευτή της που φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα με την “ανεξαρτησία” της Θράκης;
Για να μην αδικούμε μόνο το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να θυμισουμε ότι ο κ.Ιλχάν Αχμέτ είναι…περιζήτητος κι από άλλα κόμματα:
Ο δικηγόρος στο επάγγελμα Ιλχάν Αχμέτ είχε διατελέσει βουλευτής Ροδόπης στο παρελθόν, κατά την περίοδο 2004-2007, με τη ΝΔ, ενώ εξελέγη και πάλι στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 με το Ποτάμι, μετά από ένα ατυχές πέρασμα από τη ΔΗΜΑΡ.
Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο βουλευτής της μειονότητας θα επέστρεφε στη ΝΔ, απ’ όπου ξεκίνησε, ο Ιλχάν Αχμέτ βρέθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη!

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.