Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ξεκινάει αθόρυβα: η ΠΑΝΑΓΙΑ η Δελφινούσσα έδωσε την εικόνα ΤΗΣ για να την πάνε οι Ρώσοι στην ΠΟΛΗ





Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πως μπορούμε να ονοματίσουμε την Εικόνα της Μεγαλόχαρης που παραδόθηκε σεβαστικά από τα δελφίνια της Μαύρης Θάλασσας σε ανθρώπινα χέρια;
Αυτό που έρχεται από μόνο του είναι ΠΑΝΑΓΙΑ η Δελφινούσσα.
Από εχθές αναρωτιούνται όλοι, τι συμβαίνει και τα ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ σε όλη την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ συμβαίνουν σε καθημερινή συχνότητα;

Απλά πράγματα
«Όπου επλεόνασε η Αμαρτία υπερπερίσσευσε η Χάρις»
ΘΑΥΜΑ: Δελφίνια έβγαλαν εικόνα της Παναγίας στην ακτή.
«Ένα θαυματό και ασυνήθιστο γεγονός που μας θυμίζει Συναξάρια, συνέβη στο Σότσι της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα ένα κοπάδι δελφινιών έβγαλε στην ακτή μία εικόνα της Παναγίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην παραλία.
Το γεγονός έφερε στην δημοσιότητα ένας συνταγματάρχης του Ρωσικού Στρατού και η σύζυγός του, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν τα δελφίνια να κολυμπάνε πολύ κοντά στην ακτή και να βγάζουν ένα αντικείμενο.
Όταν τα δελφίνια απομακρύνθηκαν προς το πέλαγος, το ζευγάρι πλησίασε το σημείο όπου είδαν το αντικείμενο καλυμμένο από λάσπη.
Τότε η σύζυγος του συνταγματάρχη καθαρίζοντας το αντικείμενο αντίκρυσε μια εικόνα της Παναγίας, δοξάζοντας τον Θεό για αυτό το θαυμαστό γεγονός.
Να αναφερθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει πως η εικόνα κατέληξε στον βυθό της Μαύρης θάλασσας, αλλά και πως τα δελφίνια την μετέφεραν μέχρι την ακτή, παραμένει ανεξήγητο.
Τέλος να σημειωθεί πως ο συνταγματάρχης μετέφερε την εικόνα στην Μόσχα, με την ελπίδα να την δείξει στον Πατριάρχη Κύριλλο και να του διηγηθεί το θαυμαστό γεγονός.»
Του Χρήστου Μιχαηλίδη romfea.gr
Ο καλός φίλος ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ έκανε μια αξιοπρόσεκτη παρατήρηση:
Θ.Π.: ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΌΘΗΚΕ ΣΗΜΑΣΊΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΕΡΓΙΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ; epanastasilae.blogspot.gr/

«Εικόνα σου Αγίαν εν Βλαχέρναις, Πανάχραντε, νυν πανευλαβώς προσκυνούντες γεραίρομεν ω Μήτερ. Επέστη γαρ σκέπη προς ημάς βραβεύουσα θαυμάτων προχοήν. Εκ παντοίων κινδύνων και νόσων ημάς απαλλάττουσα ευχαρίστως βοώμεν: Δόξα τω Σε δοξάσαντι Θεώ, δόξα τω Σε μεγαλύναντι, δόξα τω διασώσαντι ημάς δια του τόκου Σου.»
«Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα έρθει δύσκολα» ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός και πράγματι έρχεται μέσα από δυσκολίες.
ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ κόντρα στα θελήματα των ανθρώπων και τα στυγνά συμφέροντα τους.
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για την Κωνσταντινούπολη θα γίνει όσες συμφωνίες και να υπογράψουν τα οικονομικά συμφέροντα της Μόσχας με τον Σουλτάνο.
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ μιλάει αθόρυβα
η ΠΑΝΑΓΙΑ η Δελφινούσσα έδωσε την εικόνα ΤΗΣ για να την πάνε οι Ρώσοι στην ΠΟΛΗ δια μέσου της Μαύρης Θαλάσσης.
ας είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.