Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

250.000 ευρώ για την ΜΚΟ του “αγανακτισμένου” Κραουνάκη (βίντεο)

KRA

Σχόλιο ΛΦ: Ρε κοίτα κάτι επανάστατες.. με τις ΜΚΟ.. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που παίρνουν κρατικό χρήμα από την τσέπη μας. Που τυχαία πάντα, τα λεφτά τα τσεπώνουν από κέντρο και αριστερά μεριά με παρένθεση κάποιους δεξιούς της μάσας, για να προβαίνουν σε "επαναστατικές" πράξεις και "αντίσταση" στο σάπιο καθεστώς. Δηλαδή, το καθεστώς χρηματοδοτούσε την αντίσταση εναντίον του για να είναι ελεγχόμενη και τα λαμόγια για να γράφουν ρεπουσειάδες περί συνωστισμών. 



Η “Σπείρα-Σπείρα” δεν είναι απλά η θεατρική ομάδα του Κραουνάκη αλλά και Μη Κυβερνητική Οργάνωση.
Επιδοτήθηκε μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας με 250.000 από το Υπ.Εργασίας. Φέτος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ένωσε τη φωνή του με τους Αγανακτισμένους καταγγέλλοντας το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς που “τα φάγανε”…
 



makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτοί -και οχι μονο- ειναι οι αριστεροι "επαναστατες" με τις "βασιλικες τσεπες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ή δεν είναι προδότες όλοι αυτοί? Το ατομικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον του Έθνους. Το Έθνος είναι το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.