Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Και ενώ κάποιοι ασχολούνται με τους Κασιδιάρηδες και τους βαλλιανάτους... O μνημονιακός Kαραμανλής είδε και τον Σακελλαρίδη στην Μαβίλη…



O Nέστορας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, βρίσκεται πίσω από την επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην πλατεία Μαβίλη. Ο Καραμανλής-ο οποίος συναντήθηκε και με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο-είδε χαρούμενος τον νέο υποψήφιο που στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  και μάλιστα του έδωσε και κάποιες συμβουλές:
-Να λες την αλήθεια στον κόσμο, όσο στενάχωρη κι αν είναι...Και να μην αρνείσαι τον διάλογο με όλους. Ο διάλογος προάγει την δημοκρατία...

H συνάντηση του Καραμανλή με τον Σακελλαρίδη, έρχεται λίγες ώρες αφότου ο νεαρός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας έλαβε πανηγυρικά το χρίσμα με χιλιάδες κόσμου να έχουν συγκεντρωθεί μέσα και έξω από το ΑΚΡΟΠΟΛ.
Ο Σακελλαρίδης σύμφωνα με τους ξένους δημοσιογράφους έχει σίγουρη την νίκη στην Αθήνα και πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η εκλογή του θα σημάνει και την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Γι΄αυτό και οι δανειστές μας-με την Μέρκελ πρώτη και καλύτερη-περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα των εκλογών για να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το εάν θα εξακολουθήσουν να συνομιλούν με την παρούσα κυβέρνηση ή θα στραφούν στα πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ-Τσακαλώτο, Σταθάκη, Δραγασάκη, Μηλιό.
Πάντως ο Καραμανλής μετά την συνάντησή του με τον Σακελλαρίδη εξομολογήθηκε
Ο πιτσιρικάς θα πάρει το δήμο της Αθήνας...
Kourdisto portokali
chaos-crisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.