Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

«ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ»




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δεν μας έφτανε που είμαστε μπαταξήδες για τους Τούρκους και ότι κατέχουμε «παράνομα» πάνω από 100 νησιά και νησίδες στο Αιγαίο, είμαστε και… άσπλαχνοι και διώχνουμε τους καημένους τους λαθρό που προσπαθούν να περάσουν από την Τουρκία στην ελληνική επικράτεια.


Σαν μεγάλο σκάνδαλο παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ την υπόθεση των 29 Λίβυων λαθρό που προσπάθησαν προχθές να περάσουν τον Έβρο, αλλά στα παγωμένα νερά εγκλωβίστηκαν σε μια νησίδα και εκεί τους άρπαξε η ελληνική συνοριοφυλακή και αφού τους… «έδειρε», όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, τους έστειλαν πακέτο πίσω στην Τουρκία.

Εκεί οι φιλεύσπλαχνοι Τούρκοι που τους είχαν στείλει στην Ελλάδα, τους περιέλαβαν παγωμένους και τους περιέθαλψαν κατηγορώντας την ελληνική πλευρά για την…. μοχθηρία της και την κακία της να μην τους δεχτεί.
Νάνε καλά η Τουρκία, έλεγαν οι παγωμένοι λαθρό στους δημοσιογράφους και ευλογούσαν τους Τούρκους για την καλοσύνη τους να τους ξεπαγώσουν.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμα δεν ζέστανε ο καιρός και ότι αναμένονται χιλιάδες τους επόμενους να επιδιώξουν να περάσουν τον Έβρο προς την… άσπλαχνη Ελλάδα!
Περιμένετε και…έρχονται!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.